ZAMONAVIY O’QITUVCHI MAHORATINI SHAKLLANTIRISH TA’LIM TARBIYA SAMARADORLIGI OMILI SIFATIDA - SAMATOVA MAQSUDA MALIKOVNA (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada ta„lim-tarbiya tizimini tubdan isloh qilish, uni zamon talablari darajasiga ko„tarish, kadrlar tayyorlashning yangi tizimini barpo etish, kelajak uchun barkamol, salohiyatli avlodni tarbiyalash masalalari shuningdek mana shu maqsadlarni amalga oshirishda zamonaviy o‟qituvchining o‟rni xususida atroflicha fikrlar yuritilgan.