ERTA TURMUSHNING SALBIY OQIBATLARI - Raxmonova Yulduzxon Qutbiddinovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Ushbu erta turmush qurishning salbiy oqibatlari, oldini olish, o’smirlik davri, nikoh yoshi haqida fikrlar keltirilgan.