O’QUVCHILARNI KASB-HUNARGA YO’NALTIRISHNING DOLZARB MASALALARI - Narboyeva Dilnoza Jumaboyevna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Mazkur maqolada kelajagimiz bo’lgan yosh avlodni kasb-hunarga yo’naltirish, ularning ta’lim-tarbiya jarayoniga e’tibor qaratish borasida fikr mulohazalar yuritilgan.