O’SMIRLIK DAVRIDA KECHADIGAN FIZIOLOGIK VA PSIXOLOGIK JARAYONLAR - Musoyeva Gulshanda Rajabovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
O‟smirlada kechadigan jarayonlardan eng ko‟p uchraydigan xolat xulqiy og‟ishdir va aynan mana shu jarayon natijasida xozirgi kunda juda ko‟p jinoyatlar va suitsidlar kelib chiqmoqda.Bularga barham topib bunday holatlarni bartaraf etish pedagok va psixologlar uchun mas‟uliyatli vazilardan bo‟lishi va barcha xarakat qilish kerak