O’SMIRLARNING KATTA HAYOTGA QADAM QO’YISHIDAGI QO’RQUVINI YENGISHDA PSIXOLOGIK TAVSIYALAR - Tursunova Nayima Murodillayevna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada o‟smirlik davrining o‟ziga xos psixologik xususiyatlari va bu davrda ijtimoiy qo‟rquvning yuzaga kelish sabablari, shu bilan birgalikda o‟smirlik davrida yuzaga keluvchi ijtimoiy qo‟rquv holatlarini oldini olish va bartaraf etishda psixolog hamda ota-onalarga amaliy tavsiyalar berilgan.