AGRESSIV HOLATLAR VA KONFLIKTOGEN HODISALARNING PSIXOLOGIK TAVSIFI - Abdullayeva Sharofat Kurbannazirovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Mazkur maqolada agressiv holatlar va konfliktogen hodisalarning pedagogik psixologik tavsifi haqida so’z borib, bir qator ilmiy-psixologik mushohadalar o'rin olgan.