MINTAQADA KAMBAG‘ALLIKNI QISQARTIRISH HOLATLARI TAHLILI - Yaxshibayev Ulug‘bek Shavkat o‘g‘li (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2026)
Ushbu maqolada mintaqada kambag‘allikni qisqartirish holatlari mazmuni va uning tahlili yoritilgan. Shuningdek, mintaqada kambag‘allikni qisqartirish holatlari tahlilini amalga oshirish yuzasidan xulosa va takliflar bayon etilgan.