Tadbirkorlikni rivojlantirishda raqamli Marketing Strategiyasi - Sultanova Laylo Ilyos qizi (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2026)
Ushbu tezis 2020–2024 yillar davomida 6 mintaqadagi 186 ta kichik va o'rta korxona bo'yicha empirik tahlil hamda 3 412 tadbirkor va iste'molchilardan olingan so'rovnoma ma'lumotlari asosida raqamli marketing strategiyalarini O'zbekistonda tadbirkorlikni rivojlantirishning muhim omili sifatida o'rganadi.