O‘ZBEK XALQINING URF - ODATLARI PSIXOLOGIK JOZIBA VA HUQUQIY TARTIB - Fayziyeva Fazilat; Toshmatov Boboxon Egamshukurovich (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2026)
Ushbu maqolada O‘zbek xalqining urf-odatlari, psixologik jozibasi va huquqiy tartib bilan bog‘liqligi o‘rganilgan. Maqolada milliy an’analar va odatlar jamiyat hayotidagi rolini, shuningdek, ularning psixologik ta’siri va huquqiy normalar bilan uyg‘unligi tahlil qilinadi. Tadqiqot natijalari madaniyat va huquqshunoslik sohalarida amaliy ahamiyatga ega.