TALABALARDA MULOQOT MADANIYATINI RIVOJLANTIRISHNING PEDAGOGIK OMILLARI - Xolmirzayeva Shaxnoza Rahimberdiyevna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Ushbu maqolada talabalarda muloqot madaniyatini rivojlantirishning pedagogik omillari, ta’lim jarayonida kommunikativ kompetensiyani rivojlantirish usullari, o‘qituvchining roli va zamonaviy pedagogik texnologiyalarning ahamiyati yoritiladi.