UN ISHLAB CHIQARUVCHI KORXONALARIDA QO‘LLANILADIGAN FILTR TO‘QIMALARINING HAVO O‘TKAZUVCHANLIGI TADQIQI - Yo‘ldoshev Raufbek; Qurbonov Anvar (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Maqola bugungi kunda Respublikamizda faoliyat olib borayotgan un korxonalarida qo‘llaniladigan yeng filtrlarini tahlil qilishga qaratilgan bo‘lib bunda asosan yeng filtrlarining havo o‘tkazuvchanligi tadqiq qilingan.