LINGVOKULTUREMA TUSHUNCHASI - Umurzaqova Muxayyoxon Raxmatullo qizi (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
ushbu maqola lingvokulturema atamasi, uning tuzilishi haqida keng ma’limot beradi. shuningdek ushbu maqolada tadqiqotchi V.V.Vorobyev, lingvokulturemaning tuzilishi va tarkibini o‘rganganligi haqida ham keng mushohada yuritiladi.