AGRESSIVLIK TUSHUNCHASINING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI VA O‘SMIRLARDA NAMOYON BO‘LISHI - Aminbayeva Bayansulu Maxsetbay qizi (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Ushbu maqolada agressiya va agressivlik tushunchalari o‘rganilgan. Agressiyaning yosh darvlaridan bir bo‘lgan o‘smirlik davrida qanday namoyon bo‘lishi yoritilgan. Turli adabiyotlardagi agressiv o‘smirlar xususida to‘xtalib o‘tilgan.