РАЗВИТИЕ САМОСТОЯТЕЛЬНОСТИ УЧЕБНЫХ НАВЫКОВ И ГОТОВНОСТИ К ШКОЛЕ - Собирова Дурдона Абдусамат кизы (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Ushbu maqolada maktab yoshidagi o‘quvchilarning bilim ko‘nikmalari mustaqilligini va ta’limga tayyorgarligini rivojlantirish muhimligi tahlil qilinadi. Maktab ta’limida interaktiv metodlar, muammo yechish va ijodiy yondashuvlarning roli ko‘rsatib o‘tiladi. Tadqiqot natijalari ota-ona va o‘qituvchi hamkorligining samaradorligini ta’kidlaydi.