“O‘zmilliybank” AJ kreditga layoqatlilik darajasini oshirishning innovatsion yo‘nalishlari - Jumaniyazov Quvanchbek Amatjonovich (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Ushbu maqolada “O‘zmilliybank” AJ kreditga layoqatlilik darajasini oshirishning innovatsion yo‘nalishlari yoritilgan. Shuningdek, “O‘zmilliybank” AJ kreditga layoqatlilik darajasini oshirishning innovatsion yo‘nalishlarini shakllantirish yuzasidan xulosalar berilgan.