BOSHLANG‘İCH TA’LİMDA İNNOVATSİON METODLAR ORQALİ O‘QUVCHİLARDA MA’NAVİY TARBİYANİ SHAKLLANTİRİSHDA BADİİY MATNLARNİNG O‘RNİ - Xolmonov Fayoziddin Akmal oʻgʻli (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Yangi O‘zbekiston taraqqiyot strategiyasida ta’lim tizimini tubdan isloh qilish, yoshlarni barkamol shaxs sifatida tarbiyalash davlat siyosatining ustuvor yo‘nalishlaridan biri etib belgilangan. Prezident Shavkat Mirziyoyev ta’kidlaganidek: “Biz yosh avlodni milliy va umuminsoniy qadriyatlar ruhida tarbiyalab, ularni har tomonlama yetuk insonlar etib voyaga yetkazishimiz zarur[1].”