ICHKI ISHLAR ORGANLARI XODIMLARI KASBIY MOTIVATSIYASINING AMALIYOTDAGI HOLATI VA ISTIQBOLLARI. - Bekmuratova Xalima Maksatovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Mazkur maqolada Ichki ishlar organlari faoliyatiga xizmatga kirgan xodimlar bilan olib boriladigan psixologik ishlar, treninglar hamda Ichki ishlar vazirligiga qarashli akademik litseylar o’quvchilarida kasbiy motivatsiyani shakllantirish, shuningdek, psixologiya fanining o’qitilishi tizimda qanchalik samaradorligi va psixologik ishning asosiy yo’nalishlari tavsiflangan va mazmuni ochib berilgan.