DAVLAT FUQAROLIK XIZMATCHILARINING HUQUQIY MAQOMI - M.Shodmonova (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
davlat fuqarolik xizmatini zamonaviy standartlar asosida tashkil etish, davlat xizmatchilari ishini natijadorlikka yo’naltirish, aholining davlat xizmatiga bo‘lgan ishonchini yanada oshirish, soxaga istiqbolli kadrlarni jalb qilish va ularni professional mutaxassis etib tayyorlashning samarali tizimini joriy qilish