FRAZEOLOGIZMLAR TAHLILI XUSUSIDA - Rahmonjonova ,Madınabonu Barat qizi (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Ushbu maqolada hozirgi zamon tilshunoslikda frazeologik birliklar tahlili va ularning lug'atlarda berilishi muammosi batafsil yoritilib o'tilgan.