SAVDO KORXONALARI SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA IJTIMOIY TARMOQLAR MARKETINGI STRATEGIYASIDAN FOYDALANISH - Salayeva Dilrabo Abdullayevna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Ushbu maqolada savdo korxonalari samaradorligini oshirishda ijtimoiy tarmoqlar marketingi strategiyasidan foydalanish masalalari yoritilgan. Shuningdek, savdo korxonalari samaradorligini oshirishda ijtimoiy tarmoqlar marketingi strategiyasidan foydalanish yuzasidan xulosa va takliflar yoritilgan.