OSIYO-AMERIKA VA OSIYO-YEVROPA DIASPORA ADABIYOTINING SHAKLLANISHI - Ollaberganova Dilnoz Qodirberganovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
ushbu maqolada diaspora atamasining kelib chiqishi, ma‟nosi atroflicha Shuningdek, Osiyo-Amerika va Osiyo-Yevropa diaspora adabiyotining shakllanishi ochib berilgan.