Brend pozitsiyalash, kommunikatsiya va raqamli marketing orqali raqobat muhitini zamonaviy baholash usullari - Alimova Saida Abdunabiyevna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Mazkur tezisda brend pozitsiyalash, kommunikatsiya va raqamli marketing strategiyalari orqali raqobat muhitini baholashning zamonaviy yondashuvlari chuqur tahlil qilinadi. Tadqiqot davomida iste‟molchi xulq-atvori, raqamli platformalar ta‟siri, marketing kommunikatsiyasi samaradorligini o„lchash usullari, shuningdek, brendning bozordagi strategik pozitsiyasini aniqlash metodlari o„rganildi. Natijalar shuni ko„rsatadiki, brendning samarali pozitsiyalash va raqamli marketing vositalaridan foydalanish raqobat muhitini kuchaytiradi, iste‟molchilar sadoqatini oshiradi va kompaniya rentabelligini sezilarli darajada yaxshilaydi.