OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA INFORMATIKA FANINI MASOFAVIY O’QITISHDA DASTURIY TAMINOT IMKONIYATLARI TAHLILI - Kunnazarov Aliy Bisenbayevich (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Ushbu maqolada informatika fanini masofaviy o’qitishni amalga oshirish uchun zarur bo’lgan dasturiy ta’minot turlari va ularning imkoniyatlari tahlil qilinadi.