Mamlakatimizda shaxsiy sug‘urtaning bozor holati ko‘rsatkichlar tahlili - Bazarov Zakir Xonqulovich (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Ushbu maqola orqali mamlakatimizda shaxsiy sug‘urtaning bozor holati ko‘rsatkichlar tahlili haqida bilimga ega bo’lishingiz mumkin.