БЎЛАЖАК ТЕХНОЛОГИК ТАЪЛИМ ЎҚИТУВЧИЛАРИДА КОНСТРУКТИВ КОМПЕТЕНЦИЯЛАРНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШДА “ЧИЗМА ГЕОМЕТРИЯ ВА МУҲАНДИСЛИК ГРАФИКАСИ” ФАНИНИНГ ЎРНИ ВА АҲАМИЯТИ - Мирзаев Элнур Махманазар ўғли (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Мазкур мақолада бўлажак технологик таълим ўқитувчиларида конструктив компетенцияларини такомиллаштиришда чизма геометрия ва муҳандислик графикаси фанини билишнинг ўрни ва аҳамияти ҳамда мазкур фанни ўқитиш самарадорлигини оширишда фойдаланиш мумкин бўлган интерфаол методлар ҳақида сўз боради.