Raqamli marketingda bozor ishtirokchilariga eksklyuziv huquq ta’siri - Zaripov Shoxboz Alijon o’g’li (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Ushbu maqola orqali Raqamli marketingda bozor ishtirokchilariga eksklyuziv huquq ta‘siri haqida ma‘lumot olishingiz mumkin bo‘ladi.