ERTA TURMUSH QURISHNING OLDINI OLISH ISHLARI - Suyarova Moxira Nasiriddinovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Ushbu erta turmush qurishning salbiy oqibatlari, oldini olish, o’smirlik davri, nikoh yoshi haqida yozilgan.