SUN’IY INTELLEKT TEXNOLOGIYALARINING ZAMONAVIY JAMIYAT RIVOJIGA TA’SIRI VA ISTIQBOLLARI - Shamsitdinova Gavxaroy Azmiddin qizi (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Sun‟iy intellekt (SI) texnologiyalarining zamonaviy jamiyatga ko„rsatayotgan ta‟siri, ularning turli sohalarda qo„llanilishi, jamiyatdagi ijtimoiy-iqtisodiy o„zgarishlarga olib kelayotgan innovatsion imkoniyatlari va istiqboldagi yo„nalishlari tahlil etildi hamda sun‟iy intellektning xavfsizlik, ta‟lim, sog„liqni saqlash, ishlab chiqarish hamda inson mehnatiga bo„lgan ehtiyojni qanday o„zgartirayotganiga alohida e‟tibor qaratilgan.