Hindistonga islom madaniyatining kirib kelishi - Mannobova Munisa O’ktamjon qizi; Ikramova Iroda Rixsivayevna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Ushbu maqolada jahon dinlaridan biri sanalgan islom dini va uning Hindistonga kirib kelishi, Hindiston bo„ylab islom dini va madaniyatining yoyilishi kabi asosiy masalalar yoritiladi.