MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA OTA-ONA BILAN HAMKORLIK - Xamroqulova Nilufar (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Maktabgacha tarbiya yoshidagi bolalarga ta’lim-tarbiya berishda tarbiyachilarning oila bilan hamkorlik mazmuni va usullari oʻz aksini topgan MTT ning ota-onalar bilan ishlashining jamoa tarzida va yakkama-yakka holda ishlash shakllarini mohirlik bilan qo’shib olib. Keng aholi orasida pedagogik tashviqot ishlarini tashkil etish tufayli bolalarni tarbiyalashda ijobiy natijalarga erishish masalalari yoritib berilgan