Moliyaviy hisob fanidan talabalar tomonidan tayyorlangan mustaqil ta’lim mavzularini HEMIS platformasiga joylashtirishdagi muammolar va ularni bartaraf etish strategiyalari - Ergasheva Feruza Nasrullaevna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Mazkur maqolada moliyaviy hisob fanidan talabalar tomonidan tayyorlangan mustaqil ta‘lim materiallarini HEMIS platformasiga joylashtirish jarayonida kuzatilayotgan texnik, metodik va psixologik muammolar tizimli tarzda tahlil qilinadi. Maqolada platformaning funksional imkoniyatlari, undan samarali foydalanish holati, raqamli savodxonlikning roli va mustaqil ta‘lim samaradorligiga ta‘siri ilmiy asosda baholanadi. Shuningdek, muammolarni yechish bo‗yicha institutsional, metodologik va texnologik tavsiyalar ishlab chiqiladi.