ЎН ИККИ БАРМОҚЛИ ИЧАК ШИЛЛИҚ ҚАВАТИ ВОРСИНКАЛАРИ ҲУЖАЙРАЛАРИНИНГ НОРАЦИОНАЛ ОҚСИЛЛИ ОВҚАТЛАНИШ ТАЪСИРИДАГИ МОРФОМЕТРИК ЎЗГАРИШЛАРИ - Алибеков К.А; М.А.Хайдаров; О.О.Алибеков (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
норационал оқсилли овқатланишда ўн икки бармоқли ичак (12 б.и.) шиллиқ қавати ворсинкалари эпителиоцит ва қадаҳсимон ҳужайраларида мосланиш жараѐнларида кечаѐтган гистологик ўзгаришларни аниклаш.