Umumiy o‘rtа tа’lim mаktаblаridа informаtikа kursini o‘qitish jаrаyonidа elektron-tа’lim resurslаridаn foydаlаnish - Pozilova Ra’noxon Zuxriddin qizi (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
ushbu maqolada umumiy o‗rtа tа‘lim mаktаblаridа informаtikа kursini o‗qitish jаrаyonidа elektron-tа‘lim resurslаridаn foydаlаnish haqida ma‘lumotlar berilgan. Shuningdek elektron-tа‘lim resurslаri qandek ishlashi, elektron-tа‘lim resurslаrining turlari to‘g‘risida so‘z yuritilgan.