FURQAT MUXAMMASLARINING BADIIYATI - Murodboyeva Gulshoda (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Ushbu maqolada o„zbek adabiyotining zabardast vakili Zokirjon Xolmuhammad o‟g‟li Furqat qalamiga mansub muxammaslar, ularning badiiyati, shuningdek, mustaqil va taxmis tariqasida yaratilgan muxammaslarning xususiyatlari haqida so„z boradi.