TARBIYAVIY TA’SIR ETUVCHI MANBALARNING PSIXOLOGIK ASOSLARI - Xo'shboqov Muxiddin Ravshanovich (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Ushbu maqolada islomda ta‟lim-tarbiya masalalarining yortilishi va izohiga to‟xtalib o‟tilgan. Tarbiyaviy fikr mulohazalar keltirilgan.