Boshlang‘ich funksiyaning fizik ma’nosi - Jo‘rayeva Nargiza Oltinboyevna; O‘ktamova Ferangiz Shuhratovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‗ich funksiya orqali fizikaviy masalalarni yechishning ba‘zi bir tadbiqlari ko‗rsatilgan va formulalar orqali keltilib o‗tilgan. Boshlang‗ich funksiyaning fizika faniga bo‗yicha ahamiyati ko‗rsatilgan.