OLIY TAʼLIM TIZIMLARIDA DASTGOHLI RANGTASVIR OʻQUV TOPSHIRIQLARINING KOMPOZITSIYASIGA DOIR MASALALAR - ABDULLAEV S.A (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Maqolada Oliy taʼlim tizimlarining dastgohli rangtasvir sohasi taʼlimi doirasida talabalar tomonidan bajariladigan oʻquv topshiriqlarida kompozitsion tizim yaratish masalalarining muammolari jixatlari yoritilgan.