BOLALARDA KECHADIGAN PSIXOLOGIK INQIROZLARDA PSIXOLOG YORDAMI - Umarova Xidoyathon Mo'minjonovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
nqirozli vaziyatlarda kelib chiqadigan turli darajadagi psixologik buzilishlar shaxsning ruhiy muvozanatiga zarar etadi, shaxslararo munosabatlarida qiyinchiliklar, jamiyatdan yakkalanish kuzatiladi, hayot va faoliyatida kamchiliklar, kelajagiga nisbatan ishonchsizlik, umidsizlik, yomon, tushkun kayfiyat ortib boradi. Ushbu maqolada bolalarga inqirozli vaziyatlarda psixologik ko‟mak berish haqidagi fikr mulohazalar keltirilgan.