TURLI YOSH DAVRLARIDA XOTIRA JARAYONLARINING O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Kamolova Raximaxon Abdullayevna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Maqolada turli yosh davrlarida xotiraning rivojlanishi, xotira haqidagi nazariyalar, uning mexanizmlari, nervfiziologik asoslari, yosh davrlarida xotira xususiyatlari haqida yoritilgan