O`SMIRLARNI KASB-HUNARGA YO‘NALTIRISHDA DUCH KELAYOTGAN QIYINCHILIKLAR - Oyshaxon Jabborova Zokir qizi (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
ushbu maqola o„quvchilarni kasb-hunarga yo„naltirish mavzusida yozilgan bo„lib, unda maktab yoshidagi va bitiruvchilarni o„zi o„ylagan kasbga yo„naltirish haqida ma‟lumotlar yozilgan.