OILA-TARBIYA MASKANI, FARZAND TARBIYASINING ASOSIY NEGIZIDIR - Berdiyeva Gulshan Muxtorovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada muallif farzand tarbiyasida ota-ona ro'li, uning mas'uliyati, farzandga o'rnak bo'lishi mexanizmi xaqida so'z yuritadi. Shu bilan birga farzand kamoli qanday oliy baxt ekanligini xam tushuntirib boradi.