Ilk yoshdagi bolalarning kattalar va tengdoshari bilan muloqoti - M.A. Giyasova (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Muloqotchanlik bolaning kelajakadagi muvaffaqiyatlari garovi ekanligini hisobga olib muloqotni tashkil etish usullari yoritilgan. Maqolada bolani kelajakda mustqil fikrlovchi shaxs bo„lib shakllanishi uchun ilk yoshidan boshlab bola bilan samarali muloqot qilishni tashkil etish bo„yicha tavsiyalar berilgan.