O‘zbekiston sanoatida moliyaviy menejment samaradorligini oshirish uchun raqamli texnologiyalar va moliyaviy innovatsiyalardan foydalanish - Zayniyeva Soxiba (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Moliyaviy menejment samaradorligini baholash uchun yangi indikatorlar tizimi ishlab chiqildi va sanoat korxonalari misolida tajribadan o„tkazildi. Noaniqlik va tavakkalchilik omillari ta‟sirini kamaytirishga qaratilgan strategik moliyaviy boshqaruv mexanizmlari taklif qilindi.