BIOLOGIYA FANINI О‘QITISHDA TA’LIM TEXNOLOGIYASINING AHAMIYATI - Barnoyeva Gulmira (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Maqolada Politenikumda biologiya fanini о„qitishda fanlararo bog„lanishlarni amalga oshirish yо„llari va ahamiyati tahlil qilingan. Shuningdek,о„qitish jarayonida muayyan usullardan foydalanish bо„yicha takliflar berilgan.