BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA MATEMATIK TAFAKKURNI RIVOJLANTIRISHDA VIZUAL MATERIALLARNING DIDAKTIK AHAMIYATI - Ubaydullayeva Madina Abduxamidovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Maqolada boshlang‗ich sinf o‗quvchilarining matematik tafakkurini shakllantirishda vizual materiallarning o‗rni haqida so‗z boradi. Turli ko‗rgazmali vositalar yordamida bolalarning darsga qiziqishi va tushunishi qanday oshishi misollar bilan tushuntirilgan. Shuningdek, darslarni qiziqarli va samarali o‗tkazish bo‗yicha foydali usullar keltirilgan.