TALABALARINING KASBIY KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISH TAMOYILLARI - Hikmatova Sitorabonu Rustam qizi (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Talabalarining kasbiy kompetensiyasini rivojlantirish talabalarni tabiiy-ilmiy, umumkasbiy va ixtisoslik fanlarni integratsiyasini ta‘minlash va jarayonlarni innovatsion texnologiyalar orqali loyihalash, konstruksiyalash, tadqiqotchilik kabi kompetensiyalarini shakllantirish hamda kasbiy faoliyatga tayyorlash metodikasini takomillashtirish masalalari va tamoyillari