RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN BOSHLANG’ICH TA’LIMDA FOYDALANISHNING AFZALLIKLARI VA KAMCHILIKLARI - QODIROVA XADICHABONU MENGTOSH QIZI; NORMURODOVA HULKAR TURDIMURODOVNA (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Mazkur maqolada raqamli texnologiyalardan boshlang'ich ta'limda foydalanishning afzalliklari va ehtimoliy kamchiliklari haqida ma'lumotlar keltirilgan.Shuningdek,raqamli texnologiya tushunchasi,raqamli texnologiyalarning turlari haqida aytib o'tilgan.Maqolada boshlang'ich ta'lim o'quvchilariga raqamli texnologiyalar asosida dars o'tishning foydali jihatlari yoritib berilgan.