HISSIY ZO’RIQISHLARINI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK ASOSLARI - Nishonova Shaxnozaxon Inomjonovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Ushbu maqolada muallif hissiy zo‟riqish hamda emotsional zo‟riqishlarni korreksiyalashning ijtimoiy-psixologik xususiyatlari haqida so‟z yuritadi.