TA’LIM MUASSASALARIDAGI AGRESSIV HOLATLARNING KELISHMOVCHILIKLARNING PSIXOLOGIK TAVSIFI - Nizamova Nodira Yuldasheva (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Mazkur maqolada agressıv holatlar va konflıktogen hodısalarnıng pedagogık psıxologık tavsıfı haqida so’z borib, bir qator ilmiy-psixologik mushohadalar o'rin olgan.