O’QUVCHILARDA MULOQOT MADANIYATINI RIVOJLANTIRISHDA MAKTAB PSIXOLOGiNING O’RNI VA VAZIFALARI - Qo’shoqova Mubinaxon Ashurali qizi (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2025)
Ushbu maqolada o’quvchilarda muloqot, muomila madaniyati va komunikativlik xususiyatlarini rivojlantirish va yosh ota-onalarga psixolgik maslahatlar, yosh xususiyatlari va farzand tarbiyasida zamonaviy usul va metodlar hamda muloqot ko’nikmlalarini to’g’ri shakklantirish haqida fikr va mulohazalar keltirib o’tilgan.